Szexrobot gyártók a világban

Honnan eredeztethető a szexrobot?

A szebbik nem helyettesítése, szexbabák, szexuálisan stimuláló eszközök, tárgyak készítése egészen a 16. századig nyúlik vissza. Ezekben az időkben a francia és spanyol matrózok maszturbációs bábokat készítettek szövetből, bőrből és régi ruhákból. Később, az 1970-es években már felfedeztek és használtak is olyan anyagokat, mint a latex és a szilikon, amiket előszeretettel alkalmaztak szexbabák gyártásához. A ma is ismert szexbabák illetve robotok leginkább a manöken művészetből és művészektől származtathatók pl. Hans Bellmer, Man Ray és Salvador Dali készített szexuális felütésű szobrokat, műveket.

A szexrobotok iránti kereslet az 1990-es évek végén felgyorsult és 1997-ben Matt McMullen elkezdett élethű PVC csontvázas acélcsatlakozókkal rögzített szilikonbabákat gyártani. Termékeit RealDoll néven kezdte forgalmazni. Nem sokkal később, 2009-ben McMullen a sok kritika hatására javított a babák anatómiáján és platinával dúsított (mint katalizátor) szilikonra váltott a kellemesebb tapintás érdekében.

Kik a szexrobotok piacvezetői?

RealDoll

A RealDoll abszolút piacvezetőnek számít a szexrobot iparban, hiszen mint azt feljebb írtuk Matt McMullen az elsők között kezdte az ipart. A legnagyobb technológiai újítást az új szilikon bevezetése jelentette, de 2003-ban már bevezették a „FaceX” programot, mely lényege, hogy bármelyik testhez hozzákapcsolható akármelyik fej. Ez 2009-ben cserélhető betétekkel egészült ki így a száj és a hüvely is változtathatóvá vált, valamint az arcok rögzítését tépőzárasról mágnesesre cserélték. Ezek után olyannyira kinőtte magát a vállalat, hogy 2011-től már kilenc női test és tizenhat női arc közül válogathattak az ügyfelek az első termékcsaládból. A második termékcsalád az imént említett megoldások frissítésével 2013-tól tíz darab arcból és három darab női testből állt.

A RealDoll napjainkra az egyik, ha nem a legnagyobb szexrobotgyártóvá nőtte ki magát

Természetesen nem csak a férfiak számára készítenek szexbabákat, sőt. Az első férfi testű szexbaba (Charlie) 2008-ban vonult vissza majd ezután az ellenkező nemnek szánt babák újításaival tért vissza és ebben az esetben a vásárlók kettő darab test és három darab fej közül választhatnak.

Napjainkban rengeteg technológiai újítást vezettek be, a RealDoll az első gyártó aki AI rendszert is épít bizonyos termékeibe, ami lehetővé teszi, hogy a szexrobot beszéljen, pislogjon, megjegyezzen fontos dolgokat rólunk. Körülbelül 6000 dollár ellenében juthatunk hozzá egy ilyen robothoz, ami átszámítva kb. 1 680 000 Ft ugyanakkor a konfigurátorban felár ellenében válogathatunk plusz extrák közül így ez csak egy közelítő érték. Honlapjukon teljesen személyre szabhatjuk saját szexbabánkat végtelennek tűnő lehetőségek közül válogatva. Minden további információt megtaláltok a honlapjukon: https://www.realdoll.com/

A gyártók a 21. század közepére jósolják, hogy már lesznek olyan emberek, akik hétköznapjaikat humanoid robotokkal fogják tölteni

DS Doll és EXDoll

A DS robotics eredetileg a Kínai EXDOLL társvállalata. Együtt fejlesztenek teljesen emberi külsővel AI szexrobotokat melyeket a legkorszerűbb 3D technológiával és gyártási megoldásokkal valósítanak meg. A 167 cm-es női baba mos akció keretein belül 3495 font körülbelül 1.3 tized millió forint.

Shenzhen All Intelligent Technology

Kínai vállalat, mely szexrobotok AI ellátásával foglalkozik. A cég egyedi humanoid szexrobotokat készít melyek teljesen élethűek, beszédrendszerrel illetve különböző mozgó szervekkel van ellátva pl. szem, száj, szemhéj. Változtatható a testhőmérsékletük és bizonyos testrészeik (mell, vagina) stimulálóan vibrálnak. Árat privát egyeztetés után lehet kérni.

Az a jövő melyben a szexrobotok, illetve robotok megkülönböztethetetlenek lesznek az emberektől, már szinte csak egy lépés

Ők a piacvezető vállalatok robotika és szexrobot iparban, melléjük sorakoznak fel a különböző szexbaba gyártók. Ilyen például a Shintetics is. A Sinthetics egy kézműves babaipari vállalat, Dél-Kaliforniában, mely testarányoknak megfelelően méretpontos babákat vásárolhatunk. Itt lehetőségünk van női ($6,400) és férfi ($6,750) babák vásárlására is. Ezek további felárakkal bővülnek extrák esetén.

Irontech Doll

Az Irontech Doll szintén kínai székhelyű cég. Egy híján negyven darab különböző külsejű baba közül választhatunk melyeket a hivatalos forgalmazói oldalukról rendelhetünk meg.

WM Doll

A WM babák Kínában, a Guangzhou shaxi városban készülnek kézzel. Ennél a gyártónál egyben forgalmazónál sajnos nincs lehetőségünk egyedi babát összeállítani. Cserébe 138 cm-es mérettől egészen 173 cm-es magasságig választhatunk a modellek közül. A férfi szexbaba 160 cm magas, amiből csak egyet forgalmaznak.

Az árak 1580 dollártól (kb. 443 000 Ft) kúsznak felfelé, de ebbe nincsen benne a szállítási költség.

Mr.potencia

Hazánkban még nem érett be a szexrobotok utáni töretlen kereslet, így hazai vállalkozók cégek még nincsenek. Egy-két forgalmazót azonban lehet találni, ilyen a MR.POTENCIA is ahol leginkább szexuális termékek vásárolhatók, de az érdeklődők szexbabák közül is választhatnak 419 000 Ft-tól egészen 1 490 000 Ft-ig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük