Betett a pandémia az úttörő honi vállalkozásnak, ami három éve kínálta szolgáltatásait Budapesten.

Tekintettel a hazai szabályozásra, néhány éve leáldozott hazánkban a hagyományos bordélyházaknak, azonban egy leleményes fővárosi vállalkozó mégis megnyitotta speciális szolgáltatóházát. Természetesen nem szeretett volna összetűzésbe keveredni a hatóságokkal , ezért hús-vér hölgyek helyett szexrobotokat állított munkába. Négy lányal indult útjára a vállalkozás, és az ötletgazda szerint a pandéma megjelenéséig kifejezetten sokan keresték fel az egyedülálló helyet.

Bár egyre nagyobb az igény a robotbarátnőkre, a járvány miatt kevesen látogatták a nem mindennapi szórakozóhelyet, így kénytelenek voltak bezárni

Az üzemeltető bulvármédiában megjelent nyilatkozata szerint nem nagyon voltak ellenérzései a helyet felkereső férfiaknak, mivel köztudott volt, hogy a műlányokat minden aktus után fertőtlenítik. Csakhogy a járvány okán elmaradtak a nem éppen szokványos kielégülésre vágyó kuncsaftok, így aztán kénytelen volt a bezárás mellett dönteni. Elmondása alapján a mesterséges intelligenciával felruházott „guminőktől” nem volt nehéz megszabadulni, mert még a használt eszközöknek is nagy keletje van a piacon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük