Pezseg a szextech iparág, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a nemzetközi szintéren jelentős szereplőnek számító BYND Cannasoft Enterprises Inc. szoftverfejlesztő iparóriás szabadalmi bejelentést tett egy olyan okoseszközre, melynek célja a minél tökéletesebb női orgazmus elérése.

Ez a lépés több fajsúlyos befektető érdeklődését felkeltette, hiszen az izraeli székhelyű cég nem számít kispályásnak a maga területén, így sok iparági szereplő arra számít, hogy tényleg nagy dobásra készül a társaság. A BYND már ki is adott egy nyilatkozatot a terveiről, eszerint az új, mesterséges intelligencián (AI) alapuló eszköz képes lesz a női nemi szervek bizonyos jelzéseire reagálni, és tökéletesen stimulálni azokat.

Ha valóban elkészül az izraeliek különleges vibrátora, azzal nagyot kaszálhatnak, és a befektetőket is maguk mellé állíthatják

A vállalat által megjelentetett közleményben arra is felhívják a figyelmet, hogy a rendhagyó szerkezet AI-t és gépi tanulási algoritmusokat használ annak érdekében, hogy a felhasználó fiziológiai paraméterei alapján a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Azt sem titkolták, hogy a berendezés képes – a felhasználó elvárásai, igényei alapján – ingerelni a nemi szerveket, egyszersmind valós időben figyeli, hogy mennyire elégedett a felhasználó a nyújtott szolgáltatással. Mindemellett az AI adatokat gyűjt arról, hogy miként reagálnak a hölgyek a gép tevékenységére, és ennek megfelelően finomhangolja működését.

A BYND azt sem rejti véka alá, hogy a mesterséges intelligenciának köszönhetően az eszköz pontosan tudja, hogy milyen visszajelzéseket adnak a hölgyek a különböző stimulációs mintákra, s ezek alapján meghatározza például a síkosító adagolását, sőt azt is érzékeli, hogy mikor jut el valaki a csúcsra. A szextech iparág napjainkban egyébként körülbelül 30 milliárd dolláros forgalmat bonyolít évente, és a Forbes elemzése szerint 2026-ra 52,7 milliárd dollárra hízhat a cégek teljesítménye, amihez az egyre jobban lendületbe jövő online értékesítés is nagyban hozzájárulhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük